Koop een woning Menu

Onze missie

Verhuizen of investeren in het buitenland is soms een barrière die niet gemakkelijk te overwinnen is, ons doel is om deze samen met u te overbruggen. Ons team en jarenlange ervaring zullen uw droomplannen zo comfortabel en probleemloos mogelijk maken. Wij zijn jonge, enthousiaste, verantwoordelijke en zeer creatieve professionals. Wij garanderen 100% een snel proces van het verkrijgen van uw droomhuis, van het vinden van een huis tot een volledige verhuizing. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van het Spaanse leven. Ons belangrijkste doel is om de juiste plek voor jou te vinden, waar je kunt voelen dat je precies bent waar je thuishoort.

Ons verhaal

Wij zijn een jong en vooruitstrevend bedrijf. Ons verhaal begon 25 jaar geleden. Tijdens de eerste reis naar Spanje werd de oprichter helemaal verliefd op dit prachtige land. Ons team bestaat nu uit vier ambitieuze mensen vol enthousiasme en een intentie om levens te veranderen en de dromen van mensen te helpen uitkomen. We zijn verbonden door onze liefde voor Spanje en de schat aan ervaring die we willen delen.

We weten allemaal dat Spanje een populaire vakantiebestemming is maar ook als vaste woonplaats. De grootste uitdaging bij het verhuizen is het vinden van de juiste woonruimte. Dus hebben we de koppen bij elkaar gestoken en een bedrijf opgericht dat is ontstaan ​​uit een groot verlangen om mensen te helpen. Wij helpen onze klanten bij het vinden van woningen in het zuiden van Spanje, waarbij we u volledig kunnen bijstaan.

Maak kennis

info@immohelpme.com

Carine Vandersteen

Klantendienst

Cheryll Smolders

Klantendienst

Glenn Buelens

Makelaar

Koop een woning Menu
  • Onze Diensten
  • Over Ons
  • Voor Al Uw Vragen
  • Contacteer Ons